Get to know us.

2017

Amikor 2017-ben új családtag érkezett, Zarus személyében, azt a célt tűztük ki, hogy az otthona a lehető legszebb és legkomfortosabb legyen.
A kezdetekben az első és legfontosabb kutyafelszerelések beszerzése során sajnos észrevettük, hogy a piac nem feltétlenül felel meg a mi elképzelésünknek. Ugyan a kínálat nagy volt, tele ígéretesnek tűnő ajánlatokkal, de a minőség nem mindig volt az igazi.
Számomra fontos szempont volt, hogy nem csak minőségi, funkcionális terméket vásároljak kutyusomnak, hanem olyat, ami esztétikailag is megfelel. Szerettem volna, ha a fekhelye és a tála nem egy olyan tárgy lenne a lakásban, amit rejtegetni kell a vendégek elől, hanem egy pazar darab, ami kiegészíti a belső teret.

2020

2020-ban megalapítottuk a Manimal-t. Kínálatunk modern és kellemes otthont teremtenek Neked és kiskedvencednek egyaránt. Üzletünkben különféle nemzetközi gyártók termékei találhatók, amelyek minősége ellenáll a versenytársaknak. A kiválasztás során elsősorban saját tudásunk és tapasztalatunk alapján döntöttünk partnereink mellett. Szerintünk egy terméknek nem csak magas szintű funkcionalitással, de jó minőséggel is kell rendelkezniük. A magas színvonalú anyagoknak és kézimunkának köszönhetően pedig évekig meg is kell őrizniük minőségüket. Mindezt szép megjelenéssel ötvözve.